Våre kurslokaler

Ullevål sykehus – SimOslo

Simuleringssenterets oppgaver er sykehusomfattende med fokus på kompetanseutvikling.

Vi arbeider for å gi linjeledelsen støtte til opplærings- og treningsaktiviteter til det beste for pasientene og de ansatte på sykehuset

Ullevål sykehus- veibeskrivelse

Fra Gardermoen, raskeste alternativ: Tog F2 Drammen til Skøyen stasjon. Ta buss 20 Galgeberg til Ullevål sykehus. Reisen tar 49 minutter. Eventuelt flybuss FB1 Majorstuen som går direkte til sykehuset. Reisen tar 54 minutter.

Fra byen med trikk: Trikk 17 eller 18 Rikshospitalet fra Jernbanetorget direkte til Ullevål sykehus. Reisen tar 20 minutter.

SimOslo har sine lokaler på Ullevål, Oslo Universitetssykehus, Kirkeveien 166. Bygget ligger rett innenfor gangporten mot Kirkeveien og Sognsveien. Det er mulig å parkere på automatplass rett utenfor, eller i parkeringshuset ved Hovedinnkjøringen omlag 100 meter unna, rett til høyre for hovedinngangen.

Kurslokalene ligger på Søsterhjemmet, (Bygg 2) stor murbygning til venstre for tårnbygget og hovedinngangen til sykehusområdet. SimOslo holder til i 3 etg, bruk hovedinngangen på Søsterhjemmet.

Kart

Oslo University hospital Ullevål
Kirkeveien 166
0450 Oslo

Rikshospitalet

Rikshospitalet har en lang historie bak seg på ulike steder i Oslo. Nå ligger Rikshospitalet ved Ring 3 på Gaustad i nær tilknytning til Universitetet i Oslo. Dagens bygninger ble tatt i bruk i 2000. I tillegg til pasientbehandling drives det mye undervisning og forskning på Rikshospitalet

Reiseplan Rikshospitalet kurssenter/gastrolab
Kart

Oslo universitetssykehus Rikshospitalet
Sognsvannsveien 20
0372 Oslo

Bærum sykehus

Bærum sykehus behandler de de fleste kirurgiske, ortopediske og indremedisinske lidelser og har solid kompetanse på akutt- og intensivmedisin. Vi har også en stor fødeavdeling og et aktivt forskningsmiljø nært knyttet til Universitetet i Oslo. Som del av Vestre Viken helseforetak har vi områdefunksjon for plastikkirurgi, behandling av overvekt og aldersmedisin.

Kart

Vestre Viken – Bærum Hospital
Sogneprest Munthe-kaas vei 100
1346 Gjettum